MamaGym

 
Bewegingscentrum

Je goed voelen is de kunst.


Gezond & Fit Zwanger


Ben je sportief en wil je actief en fit zijn én blijven tijdens de zwangerschap?

Train dan in een rustige omgeving met een gezellige groep mee met Mamasterk.

Onder deskundige begeleiding bereiden we je met behulp van grondoefeningen en ademhalingstechnieken voor op je bevalling. Zo werk je aan je conditie en deel je ervaringen uit met andere aanstaande moeders.

Je baby is geboren...en dan?


Fit na de zwangerschap


Je bent net bevallen en je wilt weer gaan sporten? In de cursus ‘Fit na de zwangerschap' krijg je je lichaam onder professionele begeleiding weer in goede conditie. Met verschillende aangepaste oefeningen bouw je je spierkracht op en voorkom je blessures en overbelastingen.

De cursus bestaat uit 8 lessen waarbij er 4 voor de mama zijn en 4 voor mama samen met de baby.

Voedingsadvies


Wil je ook gezonder eten? Wil je graag verantwoord afvallen? Ben je zwanger ,wil je de zwangerschapskilo’s kwijt of geef je borstvoeding? Dan help ik je graag met voedingsadvies.
Massages


Waar vind jij de rust binnen je jonge gezin? Momenten van inspanning vragen om momenten van ontspanning. Maar wanneer en hoe? Maak een afspraak voor een ontspannende massage bij u thuis of bij ons op de club.Ook wordt er gedacht aan de baby :


Babymassage: cursus en workshop


Babymassage helpt je kindje op een gemakkelijke manier te ontspannen en in slaap te vallen. Bovendien kan babymassage darmkrampjes voorkomen, het bevordert de spierontwikkeling én het stimuleert de zintuigen.


De cursussen kunnen op de club in groep worden gevolgd , wens je echter meer privacy of is het praktisch moeilijk haalbaar om bij ons te komen, dan kom ik graag bij u thuis langs na afspraak om 1 of meerdere cursussen te geven!

Welkom    Uurroosters     Multimove     Personal training    Senioren fitness    MamaGym