Personal training

 

Voor veel mensen is het beginnen met sporten een groot struikelblok. Niet alleen de onwetendheid over toestellen, maar vooral over de manier waarop gesport of getraind moet worden zorgt ervoor dat velen er niet aan beginnen, niet kunnen volhouden of in de kwetsuren terecht komen.


Professionele begeleiding is dan ook een noodzaak en geeft je extra motivatie, betere resultaten en is afgestemd op uw behoeften. Gaande van figuurvorming, kracht- en cardiotraining, core en functionele training en sportspecifieke ondersteuning, revalidatie…


Het team van Ars Salubris zorgt ervoor dat iedereen die binnenkomt in de club de mogelijkheid krijgt om een degelijke opleiding in de bewegingswereld te krijgen.


De opleiding start met een persoonlijke “screening” waarbij de beginsituatie geschetst wordt en jouw voorop gestelde trainingsdoel besproken worden. Die trainingsdoelen kunnen zeer uiteenlopend en persoonlijk van aard zijn bijvoorbeeld:


  1. Opsommingstekenverbeteren van de conditie

  2. Opsommingstekenvermageren

  3. Opsommingstekenaankomen in spiermassa

  4. Opsommingstekensportspecifieke voorbereiding

  5. Opsommingstekenrevalideren   

  6. Opsommingstekenklaarstomen voor een fietstocht...


Daarna begint de eigenlijke opleiding waarin iedere belangrijke pijler in de bewegingsleer aan bod komt. Niet alleen de mogelijkheden en gebruik van apparaten komt aan bod maar vooral de manier waarop jij jouw doelen kan bereiken.


Na iedere training en bij het begin van de volgende training wordt telkens opgevolgd in welke mate je de vorige training verwerkt hebt en wordt de training bijgestuurd waar nodig. Na verloop van tijd neemt de trainer een tweede “screening” om te zien in welke mate er vooruitgang geboekt is of waar nog de nodige trainingswijzigingen nodig zijn.


Na de opleiding staat Team Ars Salubris altijd klaar om eventuele vragen i.v.m training of andere doelstelling te beantwoorden.

Bewegingscentrum

Welkom    Uurroosters     Multimove     Personal training    Senioren fitness    Rugscholing & Balanstraining